Samsungovo najnovije specijalno izdanje Galaxy S20 Plus inspirisano boy bendom BTS

GS
Samsungovo najnovije specijalno izdanje Galaxy S20 Plus inspirisano boy bendom BTS

Posebna izdanja pametnih telefona nisu nepoznanica u svijetu Samsunga koji je u prošlosti ponudio Galaxy mobitele ukrašene Batmenovim logom i Star Wars temama. Ipak, najnovije Samsungovo specijalno izdanje je Galaxy S20 Plus inspirisan korejskim boy bendom BTS.

Galaxy S20 Plus BTS Edition izgleda poput ostalih Samsungovih ljubimaca, ali s jedinstvenom ljubičastim vanjskim izgledom i BTS-ovim logom na zadnjoj strani uređaja. BTS-ova ikona srce smještena je na zadnjim kamerama, javlja Verge.

BTS izdanje telefona takođe uključuje BTS-ove Android teme, zajedno sa unaprijed instaliranom kopijom aplikacije Weverse. To je platforma za društvene medije koju koriste članovi benda BTS za komunikaciju s fanovima.

Uz Galaxy S20 Plus BTS dolazi i specijalno izdanje slušalica Galaxy Buds Plus BTS u ljubičastoj boji i sa BTS-ovom ukrasnom ikonom srce na jednom od ušnih šupljina.

Oni koji među prvima naruče ovo izdanje Galaxy S20 Plus ili Galaxy Buds, dobiće i dva postera benda BTS. Prve narudžbe mobilnog uređaja uključiće i popust od 50 posto na slušalice.

Galaxy S20 Plus BTS bit će dostupan za kupovinu na Samsungovo zvaničnoj stranici i Amazonu od 9. jula. 

(Klix)
 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana