"Самсунг" укида С и "ноут"

Агенције
"Самсунг" укида С и "ноут"

Годинама је "Самсунг" у фебруару или марту представљао нову линију "галакси С" телефона, док је нова генерација "галакси ноут" телефона представљана током љета. Ако је вјеровати гласинама које су се недавно појавиле, ова пракса ће ускоро бити промијењена.

Током једне од претходних конференција за новинаре посвећене "галакси С10" серији, званичници из "Самсунга" су изразили сумњу да ће се сљедеће године појавити "галакси С11". Другим ријечима, будући "галакси С" телефони ће се највјероватније другачије брендирати.

Из компаније су такође стигле информације да је округла бројка у имену актуелне С серије згодно вријеме да се изврши унификовање бренда, а незванично се помиње да би се то урадило потенцијалним спајањем "галакси С" и "галакси ноут" линија производа.

Ова одлука дефинитивно има смисла. Када су се појавиле "галакси С" и "галакси ноут" серије, постојала је јасна линија раздвајања између њих. Временом, нарочито након појаве "галакси С6" и "галакси ноут 5" модела 2016. године, разлике су се толико смањиле да су постала јасна преклапања између ове двије линије.

Данас можемо да кажемо да је "галакси ноут" у суштини "галакси С" са додатом "С пен" оловком.

Најважније је да је, осим потрошача, и "Самсунг" схватио ту чињеницу. Још нема званичних потврда да ће се ово спајање брендова заиста десити, али по свему судећи у компанији се озбиљно размишља о томе.

Међу (незваничним) именима за насљедника ове двије линије производа помиње се "Galaxy One" линија, која би могла да угледа свјетлост дана током 2020. године.

Такође, не зна се ни када ће бити вријеме за представљање те нове линије, а простор који евентуално настане због необјављивања новог С или "ноут" модела можда ће се попунити представљањем друге генерације "галакси фолд" телефона.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана