Провјерите своје знање о технологији кроз игрицу m:žmurke

M:tel
Провјерите своје знање о технологији кроз игрицу m:žmurke

Стижу добре вијести за све љубитеље популарних игрица 'Слагалица' и 'Мозгалица' компаније m:tel које су освојиле бројне фанове широм земље. Од сада љубитељи online игрица имају прилику да се опробају у новом изазову и провјере своје знање о најновијим технолошким трендовима и геџетима у склопу забавне нове игрице једноставног назива m:žmurke.

Први корак за пријаву је посјета службеној Facebook страници компаније m:tel у склопу које на табу m:žmurke можете пронаћи ову игрицу. Циљ игрице је да погодите шта се налази на фотографији која је сакривена иза двадесет поља са питањима. Потребно је да кликнете на свако од појединачних поља након чега ће вам се отворити ново поље са питањима која се тичу различитих уређаја који се налазе у понуди компаније m:tel као и важних новости из свијета технологије. Уколико тачно одговорите на питање, откључавате поље и имате прилику да погледате дјелић фотографије која је сакривена у позадини. Тако ћете, на примјер, имати прилику да одговорите на питање 'У којем мјесецу ове године је представљен Samsung S Edge?' или 'Који је пуни назив телефона Mate 7?'. Након што тачно одговорите на сва питања имаћете увид у цијелу фотографију, а коначан одговор можете понудити још раније уколико сте сигурни да знате шта се налази на фотографији. Будући да се такмичите са другим играчима, потребно је да у што краћем временском року одговорите на питања како бисте сакупили већи број бодова. Пријавом на играње m:žmurke добијате могућност да три пута у току мјесеца искушате срећу са погађањем и одговарањем, а у коначној ранг листи користиће се посљедње постигнуто вријеме играња. Главни критеријум при одабиру побједника биће брзина рјешавања питања и одговора, као и имиџа који се налази у позадини. 

Игрица m:žmurke биће активна до 1. новембра 2015. године, а почетком сваког мјесеца ћемо објавити побједника који ће освојити одлични Alcatel Pixi 8 таблет. Овај 9 мм танак и 325 грама тежак таблет савршено стаје у ваш џеп и одлично ће се уклопити у све ваше свакодневне потребе. Можете одабрати позадине у неколико различитих боја: црвеној, плавој и жутој. Alcatel Pixi 8 можете користити умјесто даљинског управљача за ваш телевизор путем одговарајуће апликације, а Triple Core процесор и најновији Андроид софтвер омогућавају вам одличне брзине сурфања интернетом. Mixi 8 таблет можете пронаћи у понуди компаније m:tel.

Заиграјте већ данас игрицу m:žmurke коју можете пронаћи на њеб страници

https://www.facebook.com/mtelbih/

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана