Послужите се новим апликацијама m:telove App Builder lige

m:tel
Послужите се новим апликацијама m:telove App Builder lige

У свијету 'паметних' уређаја, који су умногоме промијенили свијет комуницирања, апликације се сматрају будућношћу, са огромним потенцијалом развоја. Тренутно, апликације за мобилне уређаје су свјетски тренд, а број преузетих апликација прогресивно расте из године у годину.

Компанија m:tel настоји у сваком смислу ићи у корак са свјетским трендовима, те је пројектом App Builder лига посветила пажњу младим креативцима у IT свијету, али и бази корисних апликација, примјенљивих на бх. тржишту. За вријеме такмичења у изради најбољих апликација, које је трајало од половине августа мјесеца до краја октобра ове године, на адресу m:tel-а стигао је велики број креативних апликација, потпуно спремних за коришћење.

Најбоље апликације су добиле и вриједне награде, а оно што их чини посебним јесте то што су направљене на App Builder платформи, те што за њихову израду није било потребно претходно програмерско знање, већ само креативност, добра идеја и мало времена. У четири понуђене категорије изабране су по најбоље три апликације, и то из области Едукација и друштвена одговорност, Туризам и угоститељство, Забава и Ваша идеја за апликацију.

Препоручујемо вам да на адреси appbuilderliga.mtel.ba потпуно бесплатно преузмете апликације направљене у оквиру овог такмичења, а које ће вам сигурно бити од користи, било да је у питању учење, забава, корисне информације или пак занимљивости за ваше најмлађе.          

Преузмите неку од апликација попут: "Сунчев систем", помоћу које на забаван и занимљив начин можете научите нешто о планетама сунчевог система или пак "НПРС", апликацију са информацијама о Народном позоришту РС, које и на овај начин може да комуницира са својом публиком.

Уколико имате кућног љубимца, веома занимљива апликације за вас је "BL Dog Friendly", са информацијама о ветеринарским службама, шеталиштима, таксију који ће примити вашег кућног љубимца, кафићима гдје сте заједно добродошли и много других корисних информација.

Забавите се уз апликације "Погоди пјесму", помоћу које можете провести угодно вријеме такмичећи се са својим пријатељима у препознавању пјесама, или уз апликацију "Спаванац", са звуцима који ће вас сигурно успавати. За оне који воле спорт, апликација "Sportmania" доноси занимљиве информације, а за најмлађе ту је "Весела фарма", апликација која ће одушевити не само дјецу, него и оне мало старије.

Веома корисна вам може бити и апликација "BL Enterpreise", која представља јавни регистар фирми и предузећа на подручју Бањалуке, а које је уз помоћ ове апликације веома лако пронаћи, будући да апликација има сопствену базу података, којој се приступа без потребне интернет конекције.

App Builder лига је само један од много пројеката којима компанија m:tel настоји да награди и промовише креативност и знање, те да својим корисницима понуди све могућности савремене комуникације.  

Наведене апликације али и много више можете наћи на ареси appbuilderliga.mtel.ba.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана