Објаве на Твитеру више неће бити исте: Стигло је ново правило за видео, ГИФ и слике

ГС
Foto: Илустрација

Твитер је почео са испоруком најновије одлике која корисницима омогућава објављивање слика, видеа и ГИФ-ова у једној објави. Платформа је до сад, подсјетимо, корисницима омогућавала кориштења само једног формата за објаве –на примјер, могли сте објавити само неколико слика.

Мјешовите објаве тренутно се могу стварати само на иОС-у и Андроиду. Значајка у једној објави дозвољава убацивање четири различите датотеке које могу бити било какав аранжман слика, видеа или ГИФ-ова. За слање нове врсте твитова само требате притиснути на иконицу фотографије или ГИФ-а, након чега ће вам апликација понудити избор између разних формата медија, пише TechCrunch.

'Увијек смо у потрази за новим и узбудљивим начинима како креаторима помоћи дијељење веће количине садржаја. Комбиновање разних формата у једну објаву креаторима омогућава могућност изражавања која сеже даље од 280 знакова те им даје више начина да испричају своју причу' написао је Твитер у службеном блогу.

Твитер у посљедње вријеме убацује доста велики број нових одлика. Друштвена мрежа направила је типку 'Уреди Твит' која је доступна корисницима Твитер Блуа у Аустралији, Канади и Новом Зеаланду. Компанија такође проширује одлику Статус с новом опцијом за 'Нове вијести', 'Гејминг', 'Кућног љубимца дана', 'Некад и сад' и тако даље. Твитер такођe уводи вертикални видео преко цијелог екрана који ће бити јако познат свима који су икад видјели како изгледа ТикТок.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Пао ChatGPT
Пао ChatGPT
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана