Мој мени - Најбржи пут до Френд понуда и тарифних опција

M:tel
Мој мени - Најбржи пут до Френд понуда и тарифних опција

Prepaid корисницима, поред квалитетних услуга и понуда које им m:tel свакодневно нуди, потребно је и што лакше и брже коришћење тих услуга. Из тог разлога m:tel је за своје кориснике креирао сервис Мој мени.

Овај сервис, којем се приступа бирањем кода *100# , нуди већину Френд понуда и тарифних опција које prepaid корисници могу бзо и једноставно сами да активирају и на тај начин креирају и прилагоде Френд услугу према својим потребама.

При сваком уласку у сервис Мој мени Френд корисник добија информацију о тренутном стању рачуна као и тачан датум и вријеме до када му вриједи рачун. Поред тога, понуђене су и опција повољније куповине мобилног интернета, опција додавања омиљених бројева (два) са којима разговори коштају 0 КМ уз успоставу позива по цијени од 0,08 КМ (без ПДВ-а). Ту су и тарифне опције за повољнији мобилни интернет у мрежама m:tel Црна Гора и mt:s Србија, као и "Ино тарифне опције" за јефтиније разговоре према иностранству. Одабиром тарифне опције m:music+ корисници могу слушати своју омиљену музику, а услуге као што су "m:parking", "Подијели допуну", "Провјера бонус рачуна" још су само неке од опција које су корисницима доступне у сервису Мој Мени.

Једна од најтраженијих опција у сервису Мој мени је опција Купи интернет. Уз ову опцију корисник путем сервиса Мој мени може купити мобилни интернет по својим жељама и потребама и сурфати неограничено по брзини и до 21 Mb/s. На располагању су четири опције које се међусобно разликују по брзини, трајању и цијени. Ту су:

50 МБ по цијени од 1 КМ по максималној брзини до 7,2 Mb/s и трајању од 24 сата
1 ГБ по цијени од 3,5 КМ по максималној брзини до 21 Mb/s и трајању од 24 сата
250 МБ по цијени од 5 КМ по максималној брзини до 21 Mb/s и трајању од 7 дана
500 МБ по цијени од 10 КМ са максималном брзином до 21 Mb/s и трајањем од 30 дана

Битно је напоменути да уколико се мобилни интернет по максималној брзини потроши прије истека важења купљене тарифе, корисник може наставити сурфање бесплатно по смањеној брзини до истека периода важења или може докупити нови Френд интернет пакет.

Када истекне период важења Френд интернет пакета, куповином новог Френд интернет пакета поново се повећава брзина сурфања за количину и вријеме изабраног пакета.

Поред ове, још једна од најкоришћенијих опција је и Ино тарифна опција. Ова тарифна опција Френд кориснику омогућава да за само 2КМ добије 10 минута разговора које може искористити на позиве према мобилним и фиксним мрежама у Аустрији, Њемачкој, Словенији, Италији, Шведској, САД, Канади и Аустралији. Једном купљена тарифна опција вриједи 24 сата, а може се купити више пута. Новом куповином добија се нова количину минута и нови период важења тарифне опције.

У наведене цијене није урачунат ПДВ, а више о понуди сервиса Мој мени доступно је на страници www.mtel.ba/moj-meni.

 

m:tel – имате пријатеље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана