Ексклузивно у Open понуди фото-апарат Canon EOS 100D!

M:tel
Ексклузивно у Open понуди фото-апарат Canon EOS 100D!

Априлска Open понуда доноси богату понуду фото и видео опреме. Ријеч је о потпуно новом ексклузивном Canon фото-апарату, који се може набавити само у m:telу, у склопу Open пакета, по повољним условима на одгођено плаћање, без камата.

За истинске заљубљенике у умјетност фотографисања и оне који то намјеравају постати, представљамо Canon EOS 100D+EF18-55DC III, с цијеном од  1.296,00 КМ, или ратом од 108 КМ у оквиру Open понуде.

 

EOS 100D са сензором од 18 мегапиксела пружа врхунске фотографије и видео записе, омогућава интуитивно управљање помоћу екрана осјетљивог на додир. Потпуно функционалан и брз, а уједно је довољно мален и лаган да га можете носити свуда са собом. Снимајте фотографије с 18 мегапиксела и Full HD видеозаписе гдjе год да кренете, те уживајте у одличним перформансама чак и при слабом освjетљењу. Снимајте веома квалитетне видео записе у резолуцијама до Full HD (1080p). Преузмите контролу над експозицијом, фокусом, звуком и другим параметрима или употребљавајте начин рада Видео Снапсхот како бисте у фото-апарату снимали уређене филмске секвенце. Ваше умијеће фотографиşања јесте у ишчекивању тренутка у коме се “отвори” то што фотографишете. Стога изразите своју креативну страну помоћу неког од креативних филтара модела EOS 100D.

Акција бесплатних додатних премиум ТВ пакета настављена је и у априлу. Тако ће нови, али и постојећи корисници који  се одлуче за неки од Open пакета или продуже постојећи уговор, осим стандардне понуде канала моћи до краја године да уживају и у додатним премиум ТВ пакетима: HBO, Cinemax, Плус, Спорт и Пинк Плус који садрже више од 30 програма.

Услови и детаљи опен понуде су доступни на m:tel продајном мјесту, web сајту и корисничком сервису. Понуда важи до 3О.О4.2О15. или до истека залиха.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана