Жене боље од мушкараца у 13 ствари

Агенције
Жене боље од мушкараца у 13 ствари

Доказано је да су жене боље од мушкараца! Резултати многих истраживања, која су вршена у посљедњих неколико година, показали су да је савремена жена боља од јачег пола у чак тринаест ствари. Мушкарци више неће моћи да приговарају женама, јер су докази коначно угледали свјетлост дана.

Жене су боље у учењу, јер су истраживања која су спроведена на универзитетима "Џорџија" и "Колумбија", открила да жене у основи имају бољи приступ учењу. Даме су пажљивије, флексибилније и организованије тако да ће на послу, врло вјероватно, боље разумјети добијени задатак од свог колеге.

Такође, жене су паметније пошто су према тестовима интелигенције широм свијета показали да имају виши коефицијент интелигенције од мушкараца. Даме више пазе на хигијену што је доказало истраживање које је спровео Универзитет "Сан Дијего" у канцеларијама многих фирми. Чињеница је да жене боље пролазе на разговорима за посао, а то потврђује студија спроведена на Универзитету "Западни Онтарио".

Све жене обрадоваће откриће које је показало да еволуцијом постају све љепше, а мушкарци остају исти. Статистика показује да жене чешће преживе аутомобилске несреће, а такође су боље у тражењу утјехе од мушкараца. Испред мушкараца су и када је ријеч о дипломама, јер Одјељење за статистику школства открива да мушкарци много рјеђе завршавају факултете. Мушкарци, у просјеку, студирају пет година дуже од жена. Осим тога, даме се хране здравије јер у свом менију углавном имају поврће и воће. Иако важе за њежнији пол, жене имају јачи имунитет од мушкараца. Њихово тајно оружје за борбу од инфекција је естроген.

Жене ће можда највише обрадовати резултат истраживања који показује да живе дуже. Међу свјетском популацијом која живи више од 100 година, 85 одсто чине жене. У принципу, жене живе пет до десет година дуже од мушкараца.

Бољи су менаџери у шта је увјерена већина стручњака, а и инвестирају паметније.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана