Нова теорије завјере: Лажан снијег падао широм САД-а

Aгенције
Нова теорије завјере: Лажан снијег падао широм САД-а

Изненада, олуја је парализирала југоисточни дио САД-а и изазвала је велику помутњу, о чему су извјештавали сви свјетски медији. Заборавили су напоменути једну врло битну ствар. Власти су добиле на хиљаде пријава јер снијег који је пао у великим количинама је - лажан.

Да, добро сте прочитали. Потпуно лажан снијег појавио се широм САД-а, а највише пријава био је у Џорџији. Људи махнито на YouTube постављају видео снимке на којима се јасно види да се снијег не топи под топлином, али и да испушта мирис пластике.

О чему је заправо ријеч? Је ли ово доказ да је ријеч о геоинжињерингу који се врши над нашом атмосфером? Иако још увијек има много скептика који и даље не вјерују да се временом управља људским рукама, многи упозоравају како је управо манипулација временом најјаче оружје моћних војних сила. 

Могуће је, тврде, да је ријеч о цхемтраилсима па је снијег настао под утјецајем хемикалија које се распршују преко наше планете, или да је снијег продукт HAARP-а, односно наводног тајног оружја америчке владе којим се на умјетан начин може извести било која временска прилика и неприлика. 

У цијелој причи страшна је чињеница да је прије неколико седмица у широм диљем САД откривена и радијација. Је ли нетко ове зиме извршио невиђени напад на амерички народ? 

Власти се нису огласиле, а маинстреам медији у потпуности игноришу лажни снијег, иако се потенцијално ради о здрављу милијона људи који не знају чиме је заправо прекривена њихов околина. Многи Американци су у страху те се овај снијег не усуде дотакнути голим рукама. А он прекрива велики дио САД-а па је готово немогуће заобићи га.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана