Продаје аутомобил који треба "освjештати код попа"

ГС
Foto: Илустрација

Оглас необичне садржине насмијао је кориснике сајта за продају возила у Србији.

Један оглас на сајту за продају аутомобила многима је привукао пажњу, највише због духовитог начина на који га је власник представио.

"Велика препорука је да се аутомобил освешта код локалног попа", почетак је огласа за продају комбија марке "Фиат Добло".

Дугачак опис возила и искреност власника који је је умјесто катализатора који су лопови украли морао да завари "неку цевуљагу", тјера сузе на очи. Власник овог фиата није крио мане свог возила, али их је представио на такав начин да вам апсолутно поправи дан.

"Кад је хладан дуже вергла и избаци бели дим. Након тога ради све најнормалније. Пали гас цео дан, иде, пичи. Страдао је неки лежај, чује се ву ву ву ву све интезивније док убрзаваш. Ауто нема катализатор нити ЕГР, поскидали лопови па сам морао да заварим неку цевуљагу. Потрошња савршена, троши тачно онолко колико притиснеш педалу гаса. Регистрован таман до тренутка да можете да га препродате даље ако вам се смучи. На аутомбилу се редовно ради мали сервис, нисам умоболан да ми за 50 евра закуца негде на путу", написао је власник.

Као "јачу" замјерку овом возилу наводи то што нема гдје да се спусти пиво током вожње.

"Лимена заштита између товарног простора и возача је јако корисна да не изгинете за мале паре док изводите неке акробације на неадекватном терену. Ако смета могу ја да оперем цео моторни простор па да перфекционистима који загледају товарно возило буде топлије у души док се диве чуду технике које је створила италијанска мафија.

"Једина јача замерка са моје стране је што немаш где да спустиш пиво док возиш јер возити трезан је само стрес. Инжењери из Торина нису узели у обзир да аутомобил овог типа возе тешки теренски радници који умеју да доручкују, ручају па понекад и вечерају у истом том возилу, све то док возе, јер посао, а ни жена, девојка, љубавница не могу да чекају", наводи овај шаљиви власник, али не штреди ни речи хвале.

"Велика похвала за аутомобил је што без проблема може да развије брзину од преко 160 километара на час и да може да пробије скалу ако га баш дуго држиш под гасом те тако развије брзину од солидних 200 километара на час. Предност тог начина вожње је то што господа која возе левом траком ауто-пута, добију скок рада срца и поспешивање крвотока кад у својој дубиози примете теретно возило од 1,5 тона како се манијакално приближава њиховом цењеном возилу те нагло врше промену траке", пише у опису.

Како овог теретњака на огласима више нема остаје недоумица да ли је новог власника привукао комби или га је освојила његова богата и смијешна историја, с обзиром на то да је протеклог викенда био оглас, а већ у понедјељак не, преноси Мондо.рс.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана