Да ли преферирате аналогну или дигиталну инструмент таблу?

Г.С.
Да ли преферирате аналогну или дигиталну инструмент таблу?

Многи возачи су за компромис између аналогног и дигиталног у аутомобилу.

Модерни аутомобили су сложене машине, чак и ако се не узимају у обзир високотехнолошке карактеристике, као што су полуаутономни системи вожње. Велики дио ове технологије је на дохват руке возачу, испред очију и у централном дијелу кокпита, с обзиром да произвођачи аутомобила уграђују све веће и напредније системе за информисање и забаву.

И док се неки возачи одушевљавају могућностима и функцијама које им нуде нове технологије и дигитални екрани у савременим моделима, други, традиционалнијег кова, жале за аналогним инструментима и физичким командама које полако нестају из ентеријара аутомобила.

Ипак, не треба одбацити неке предности које имамо захваљујући савременим технологијама и великим екранима, попут ГПС навигације, која нам значајно олакашава вожњу и сналажење у непознатом окружењу којим се крећемо.

Многи возачи су за компромис између аналогног и дигиталног у аутомобилу, односно сматрају да за неке функције треба задржати традиционалне аналогне инструменте и физичке команде, док због корисних ствари, попут навигације, треба задржати и дигитални екран мултимедијалног система.

Којим таблама ви преферирате?

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана