Реал умјесто Мбапеа доводи тројицу младих играча

Tanjug
Foto: Instagram

МАДРИД- Челници Реала одлучили су да у љетном прелазном року ангажују тројицу младих играча, Орелијена Чоуменија, Дарвина Нуњеза и Рафаела Леаоа, као алтернативу за неуспели трансфер Килијана Мбапеа, који је одлучио да остане у Пари Сен Жермену, преносе шпански медији.

Шпански лист "Марка" наводи да су у мадридском клубу разочарани одлуком Мбапеа да одбије Реал, пошто су за овај трансфер били припремили више од 200 милиона евра.

Због тога су одлучили да овај новац потроше на неколико младих играча, који би по мишљењу скаута Реала, требало да буду носиоци игре мадридског клуба у будућности.

Чоумени (22) је тренутно члан Монака и француски репрезентативац. Његова цијена на фудбалском тржишту, према процјени специјализованог портала који прати вриједност фудбалера, Трансфермаркта, износи око 40 милиона евра.

"Марка" истиче да Реалу недостају нападачи, а мадридски клуб је наводно одустао од Роберта Левандовског и Харија Кејна, пошто би се њих двојица тешко ускладила са Каримом Бенземом.

Због тога ће Реал покушати да ангажује двојицу 22-годишњака, Нуњеза и Леаоа.

Оба фудбалера могу да играју на више нападачких позиција. Нуњез вреди 40 милиона евра, а Леао 10 милиона евра више. Нуњез је повремени уругвајски репрезентативац, а тренутно игра за Бенфику. Леао игра за Милан и националну селекцију Португалије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана