Атланта боља од Орланда

Танјуг
Атланта боља од Орланда

Атланта Хокси су резултатом 115:112 побиједили Орландо Меџик.

Богдан Богдановић се опоравио од повреде и одиграо прва два меча послије више од мјесец дана, а Атланта је побиједила у оба.

У ноћи иза нас су Хокси савладали Орландо Меџик, а Богдан Богдановић је за 20 минута на паркету убацио девет поена уз два скока, једну асистенцију и једну блокаду.

На другој страни, одличан је поново био Орландов Ол-стар центар, Никола Вучевић. Он је убацио 29 поена, ухватио је и девет скокова, а уз то подијелио три асистенције и имао по једну украдену лопту и блокаду.

Што се саме утакмице тиче, Нејт Мекмилан је имао разлога да буде задовољан, пошто је Атланта под њим остварила два везана пораза и чини се да ће бивши ас Сијетл Суперсоникса остати главни тренер.

Ипак, Орландо је доста боље почео сусрет са 39 поена у првој четвртини и створена је двоцифрена разлика, а на полувремену су момци са Флориде имали огромних 61:43...

Мало ко је вјеровао да Хокси могу да се врате, али су тако нешто најавили у трећој четвртини и у дјело спровели током финалних 12 минута. На минут до краја је Атланта губила 105:110 и услиједила је тројка Треа Јанга, па поени Вучевића и онда Јанг у пенал серији доноси преокрет и побједу Атланти резултатом 115:112.

Управо је Тре Јанг са 32 поена био најефикаснији, 23 је убацио Галинари, 15 Колинс, а Богдановић девет. На другој страни 29 поена Вучевића, 28 Роса, а 20 Мајкл Картер Вилијамса, преносу Б92.нет

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана