Звезда узима играча Крстајићу

Дарко Пашагић
Звезда узима играча Крстајићу

БИЈЕЉИНА - Љевокрилни нападач Радника Владимир Брадоњић већ у овом зимском прелазном року могао би да промијени средину и постане члан Црвене звезде.

Већ је јасно да на "Маракани" планирају реконструкцију екипе, а Брадоњић је запао за око скаутима овог клуба који га прате већ дуже вријеме. Према информацијама са којима "Глас Српске" располаже момак из Рудог убиједио је струку Звезде да посједује квалитет, па су Београђани ступили у контакт са менаџерском агенцијом која води бригу о Брадоњићевој каријери.

Сам играч није желио ни да потврди, али ни да демантује могућност да каријеру настави у некадашњем шампиону Европе.

- Имам уговор са Радником до љета 2022. године и до тада само размишљам о резултатима које постижем са Бијељинцима. Најважније ми је да добро играм, а о евентуалном одласку у неку другу средину још је рано причати - нагласио је Брадоњић.

Директор Бијељинаца Небојша Томић је рекао да је било контаката, али да овај играч није интересантан само Београђанима.

- За њега је осим Звезде интересовање показало још неколико иностраних клубова, баш као и за Демира Пецу, али конкретних разговора још није било. Да ли ће их бити ове зиме још је рано причати. Треба сачекати почетак прелазног рока, па ћемо видјети шта ће бити - истакао је Томић.

Радник је у неколико претходних сезона направио три веома уносна трансфера, којима је добро напунио клупски касу. Прво је у августу 2016. године редове Бијељинаца напустио Самир Мемишевић, који је постао члан холандског Гронингена, а клубу из Семберије припало је 500.000 евра. Потом је почетком 2018. Бесим Шербечић за 250.000 евра отишао у норвешки Розенборг, а шест мјесеци касније Дино Беширевић постао је члан Хајдука за 450.000 евра.

Уколико се деси да ове зиме у Раднику инкасирају новац за Брадоњића, евентуално и Пецу, и уз оно што ће од УЕФА добити за наступ у квалификацијама за Лигу Европе Бијељинци ће други дио првенства дочекати финансијски спокојни.

 

Репрезентација

Владимир Брадоњић је уписао и један наступ за репрезентацију Србије до 19 године. Дебитовао је у марту прошле године када су "орлићи" побиједили Бугарску са 1:0, а млади играч Радника на терену је провео посљедњих 18 минута.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана