Успјешно завршен "Бањалука Опен" уз подршку Mozzartа

ГС
Бањалука била центар окупљања врхунских пливача из земље и свијета
Foto: Mozzart | Бањалука била центар окупљања врхунских пливача из земље и свијета

Протеклог викенда Бањалука је била центар окупљања врхунских пливача из земље и свијета и свих љубитеља овог спорта.

Током два дана на Градском олимпијском базену за титулу најбољег пливало је више од 470 пливача. За најбољег на 14. Међународном митингу проглашен је олимпијац Урош Николић, а најбоља пливачица била је Јања Шелег из пливачког клуба "Фужинар Равне" који је однио титулу најуспјешнијег клуба. 

Организатор овог догађаја био је Пливачки клуб Olymp, а подршку им је пружила компанија Mozzart

"Желимо да се захвалимо свима који су нас подржали, а посебно компанији Mozzart. Веома смо срећни што су препознали спортске вриједности које гајимо и подржали нас у настојањима да у Бањалуку доведемо велика имена из свијета пливања. Ово није први пут да нас Mozzart подржава јер су нам раније уручили донацију у виду спортске опреме, захвални смо на континуираној подршци", каже Миодраг Чеко, директор ПК Olymp. 

 

Овом Пливачком клубу похвале на доброј организацији стижу из свих дијелова Европе…Посебно су, кажу, поносни што је њихов пливач Давид Вучић испливао двије норме за Европско првенство.

 

Подршку талентованим спортистима пружио је и чувени српски ватерполиста Дејан Савић, а организацији догађаја Град Бањалука, Министарство породице омладине и спорта, те предсједница Републике Српске.

 

Талентовани пливачи већ настављају вриједно да тренирају и припремају се за Европско и Свјетско првенство. Жеља им је да у Бањалуку донесу још много медаља, али и да у наредном периоду организују митинге на којима ће пливати свјетски познати пливачи. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана