У Борцу задовољни послије пласмана у четвртфинале Купа

Дарко Пашагић
У Борцу задовољни послије пласмана у четвртфинале Купа

Бањалука - Шеф стручног штаба Борца Бранислав Крунић сматра да је побједа у осмини финала над Звијездом 09 од 6:0 одлична увертира за дерби 12. кола Премијер лиге БиХ, у којем његов тим у недјељу дочекује лидера на табели, Жељезничар.

- Најважније је да је испуњен основни циљ - пласман у четвртфинале Купа и да смо тако презимили у овом такмичењу. На овом сусрету сам успио и да одморим неке играче, јер нису наступили Марко Јовановић и Ђорђе Ћосић, видјели смо колико може Владимир Волков - нагласио је Крунић.

И Жељезничар је “шестицом” изборио пласман у четвртфинале Купа БиХ и стратег Бањалучана сматра да је то разлог више да Градски стадион у недјељу буде испуњен до краја.

- Коначно смо мало проиграли, везали двије побједе. Напад нам је сада убојитији, прорадио је и Срђан Вујаклија. Сарајлије ове јесени немају пораза и сигурно је да би било сјајно да у недјељу буде пун стадион и да уз подршку наших навијача дођемо до побједе, којом бисмо наставили пробој ка самом врху табеле - наставио је Крунић.

Бањалучани ће против Сарајлија бити ослабљени. Од раније је повријеђен Александар Субић, коме су јуче оперисани укрштени лигаменти и предстоји му пауза од шест до девет мјесеци.

Због три жута картона у комбинацији за недјељу неће бити Владана Даниловића, а повријеђени су још Денис Чомор и Демир Јакуповић.

“Глас Српске” ће као и за претходне домаће утакмице Борца ове сезоне понови дијелити улазнице. Наши најбржи читаоци, који данас послије десет часова назову на број 051/342-919 биће у прилици да добију три улазнице за западну и три за источну трибину.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана