Спрема се борилачки спектакл “Хектор фајт најт 3”: Пантић јуриша на свјетски појас

Дејан Кондић
Спрема се борилачки спектакл “Хектор фајт најт 3”: Пантић јуриша на свјетски појас

ЛАКТАШИ - Борилачки спектакл “Хектор фајт најт 3”, под слоганом “Никад нећемо одустати!”, одржаће се 2. септембра у Спортској дворани у Лакташима са почетком у 20 часова.

Најбољи кик-боксер у региону Чедо ТДИ Пантић у сунасловном мечу вечери напашће свјетску ВКУ титулу у категорији до 72,5 килограма против Калина Петришора из Румуније. Биће то својеврстан реванш, јер је Петришору прије мјесец дана на свом терену на поене савладао Пантића. Публику ће до усијања довести прослављени шампион Денис Марјановић, који се враћа у ринг послије три године. Марјановић ће се борити у главном мечу вечери као и на првом “Хектор фајт најту” 2019. године у бањалучкој дворани “Борик”. Бањалучки боксер тада је славио на поене против Дарија Кадића.

И ове године у ринг улазе борци КБС Хектор Срђан Шућур и Дамјан Савановић, као и члан Арес гџма Данило Тошић. Организатори су се потрудили да овај догађај буде препознатљив на овим просторима по квалитету мечева, али и у продукцијском доживљају, па ћа публика у дворани у Лакташима уживати у врхунском спектаклу.

- Позивамо публику да подржи наше борце, сигурни смо да ћемо приредити свјетски спектакл, на нивоу који до сада није виђен на овим просторима. Комплетна логистика овог догађаја и сва дешавања око ХФН 3, јавности ће бити представљени у уникатном маниру, на којем ће моћи да нам позавиде много веће и богатије организације. Главне атракције “ивента” су мечеви Дениса Марјановића, кик-боксера са шампионским педигреом који траје 20 година и Чеде Пантића, који крчи пут ка свјетском врху - рекао је организатор Предраг Станковић.

На програму десет мечева

На “фајт карду” се налази десет мечева, а публику ће забављати “Амадеус бенд”. Организатори најављују бројна изненађења. Да подсјетимо и то, прошли “Хектор фајт најт 2” одржан је Романовцима, а први у бањалучкој дворани “Борик”.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана