Рукометаши Борца "испустили" Загреб

Синиша Котараш
Рукометаши Борца "испустили" Загреб

БАЊАЛУКА - Рукометаши Борац м:тела пружили су одличан отпор редовном учеснику Лиге шампиона ППД Загребу (27:28) у првом контролном мечу два тима у Бањалуци.


Иако су гости наступили без шест репрезентативаца који бију завршне битке на Европском првенству и двојице повријеђених играча, опет су били фаворити јер имају врло квалитетан састав и без главних носилаца игре.

На играчима обје екипе осјетило се да је ово тек почетак припрема, па не чуди што је било доста техничких грешака и промашених зицера.

Вишеструки шампион Хрватске контролисао је игру и резултат у највећем дијелу утакмице, с тим што су Бањалучани средином другог полувремена три пута имали минимално вођство максимално искористивши игру Загрепчана без голмана.

Најбољи у оба састава су били голмани, Бојан Љубишић је скупио 18, а Радивој Ристановић на другој страни одбрану мање.

Од стријелаца код домаћих је најрасположенији у нападу био је Немања Вучићевић са осам голова, колико је постигао и Анте Гаџа у дресу Загреба.

Други дуел два клуба који у витринама имају пехаре шампиона Европе заказан је за суботу у подне, а тренери су најавили да ће дати прилику момцима који су мање играли у првој утакмици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана