Радник без четири првотимца на Челик

С. К.
Радник без четири првотимца на Челик

Бијељина - Шеф стручног штаба Радника Славко Петровић суочио се са проблемом како да састави најбољи тим јер уочи недјељног гостовања код Челика не може да рачуна на четири стандардна фудбалера. Ако се томе додају и два повремена првотимца, јасно је да их на “Билином пољу” чека тежак посао да остваре позитиван резултат.

- Оно што је сигурно, то је да не могу да рачунам на болесне Сеида Зукића и Алема Мерајића, те повређене Владимира Брадоњића, Милоша Симоновића, Николу Попару и Кенана Шарића. Јасно је да смо прилично ослабљени, а осим тога, Челик је Раднику увек био традиционално тежак противник, чак и онда када смо били у најбољој форми. Али, ко зна, можда се сада све окрене па ми овако ослабљени остваримо добар резултат. Жеља нам је, без обзира на све проблеме, да освојимо три бода, али би, искрено, у оваквој ситуацији и бод био успех - истакао је Петровић.

Оно што стратега Бијељинаца радује јесте опоравак искусног капитена Велибора Ђурића, те сјајног везисте Махира Карића који ће ипак наступити у Зеници.  

- Да бих уопште имао 18 фудбалера за записник, морао сам да на пут поведем и једног јуниора, али нема кукања, имамо то што имамо и тим који истрчи на терен у Зеници мораће да одигра што боље може како бисмо остварили позитиван резултат. Познајем добро екипу Челика, а одлично познајем и амбијент на “Билином пољу” који у појединим моментима може да буде већи противник него што је то сам ривал на терену. Истовремено, ово је за фудбалере који ће добити прилику да заиграју против Челика одлична прилика да се наметну и покажу да заслужују дрес Радника - категоричан је искусни стручњак. 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана