Radnik bez četiri prvotimca na Čelik

S. K.
Radnik bez četiri prvotimca na Čelik

Bijeljina - Šef stručnog štaba Radnika Slavko Petrović suočio se sa problemom kako da sastavi najbolji tim jer uoči nedjeljnog gostovanja kod Čelika ne može da računa na četiri standardna fudbalera. Ako se tome dodaju i dva povremena prvotimca, jasno je da ih na “Bilinom polju” čeka težak posao da ostvare pozitivan rezultat.

- Ono što je sigurno, to je da ne mogu da računam na bolesne Seida Zukića i Alema Merajića, te povređene Vladimira Bradonjića, Miloša Simonovića, Nikolu Poparu i Kenana Šarića. Jasno je da smo prilično oslabljeni, a osim toga, Čelik je Radniku uvek bio tradicionalno težak protivnik, čak i onda kada smo bili u najboljoj formi. Ali, ko zna, možda se sada sve okrene pa mi ovako oslabljeni ostvarimo dobar rezultat. Želja nam je, bez obzira na sve probleme, da osvojimo tri boda, ali bi, iskreno, u ovakvoj situaciji i bod bio uspeh - istakao je Petrović.

Ono što stratega Bijeljinaca raduje jeste oporavak iskusnog kapitena Velibora Đurića, te sjajnog veziste Mahira Karića koji će ipak nastupiti u Zenici.  

- Da bih uopšte imao 18 fudbalera za zapisnik, morao sam da na put povedem i jednog juniora, ali nema kukanja, imamo to što imamo i tim koji istrči na teren u Zenici moraće da odigra što bolje može kako bismo ostvarili pozitivan rezultat. Poznajem dobro ekipu Čelika, a odlično poznajem i ambijent na “Bilinom polju” koji u pojedinim momentima može da bude veći protivnik nego što je to sam rival na terenu. Istovremeno, ovo je za fudbalere koji će dobiti priliku da zaigraju protiv Čelika odlična prilika da se nametnu i pokažu da zaslužuju dres Radnika - kategoričan je iskusni stručnjak. 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana