Потписан спонзорски уговор између компаније „m:tel“ и КК Игокеа

ГС
Потписан спонзорски уговор између компаније „m:tel“ и КК Игокеа

БАЊАЛУКА - Руководства компаније „m:tel“ и најуспјешнијег кошаркашког клуба из БиХ и Републике Српске Игокеа потписала су данас у Бањалуци спонзорски уговор вриједан 600.000 КМ годишње, који ће овом спортском колективу обезбиједити стабилност како би могао да настави са успјесима у домаћим, регионалним и европским такмичењима.

Компанија „m:tel“ ће и наредне три године бити генерални спонзор Игокее. Генерални директор компаније „m:tel“ Јелена Триван рекла је на конференцији за новинаре да ова фирма традиционално подржава спорт у Српској, БиХ и региону, те да ће потписивање уговора донијети обострану корист.

-„Игокеа“ ће добити вриједну и потребну финансијску подршку да наступа у регионалним и европских такмичењима и постиже добре резултате. „M:tel“  ће промовисати клуб који је у својој области најбољи и у својим редовима има најбољег играча АБА лиге Далибора Илића - нагласила је Триванова.

Генерални менаџер Игокее Игор Додик захвалио је представницима „m:telа“ за уговор који показује да ова компанија препознаје спортске вриједности тог клуба, те његову жељу за развојем, стабилношћу, успјесима и побједама.

-Потписана трогодишња сарадња, подршка и партнерство, који ће, вјерујем, бити и дужи, даће нам стабилност да можемо да се фокусирамо на више циљеве и улагања у младе таленте. Уговор предвиђа 600.000 КМ годишње, што ће нам много значити у предстојећем периоду - рекао је Додик.

Он је подсјетио да „m:tel“  не помаже само овдашњи спорт, већ и науку и културу, те учествује у бројним хуманитарним акцијама.

Додик је најавио да ће на предстојећи меч Игокее и београдског Партизана у АБА лиги, који се игра у суботу, 4. децембра, у Лакташима, бити бесплатан улаз за дјецу.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана