"М:тел" генерални спонзор ФК "Борац"

Срна
"М:тел" генерални спонзор ФК "Борац"

БАЊАЛУКА - Представници бањалучког Фудбалског клуба "Борац" и компаније "М:тел" потписали су данас уговор о генералном спонзорству, чиме ова компанија помаже познатом спортском колективу у остваривању европских и шампионских амбиција.

Предсједник ФК "Борац" Вицо Зељковић рекао је новинарима да је ово важан дан за клуб.

"Успјели смо да договоримо озбиљнију сарадњу са жМ:теломж који је и протеклих година био уз жБорацж. Сада смо на добром путу, имамо велике амбиције и трудићемо се да клуб расте у свим сегментима", рекао је Зељковић.

Он је рекао да је циљ да се "Борац"" и у наредном периоду бори у европским такмичењима, а у предстојећим годинама и за титулу у Премијер лиги БиХ.

"Излазак жБорцаж у Европу ове године јесте старт за нас. Приоритет је да у томе имамо континуитет", рекао је Зељковић и додао да резултати "Борца" на припремама показују да је тим доста квалитетнији него лани.

Генерални директор компаније "М:тел" Марко Лопичић рекао је да су јасно опредијељени за улагање и подршку спорту широм БиХ, те да са "Борцем" имају дугогодишњу успјешну сарадњу.

"Ово је њен наставак и потписивањем овог спонзорског уговора сарадњу подижемо на потпуно нови ниво јер смо препознали шампионске амбиције и стабилност клуба, што може довести до озбиљних резултата", рекао је Лопичић.

Свечано потписивање спонзорског уговора уприличено је у просторијама ФК "Борац", а у медијима је раније објављено да је уговор вриједан 600.000 КМ на годишњем нивоу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана