Фудбалери Козаре почињу припреме: Амбиције везане за промоцију младих

С. К.
Фудбалери Козаре почињу припреме: Амбиције везане за промоцију младих

ГРАДИШКА - Тренер Козаре из Градишке Неџад Жерић обавиће данас у 18 часова прозивку фудбалера на почетку припрема за предстојећу сезону.

Званично трећепласирани тим Прве лиге Републике Српске остао је без само једног играча Дејана Глишића, који је прешао у редове Крупе, док нема нових имена.

- У разговорима смо са неколико провјерених играча који су слободни, јер су им истекли уговори, док ћемо се сигурно захвалити још неким фудбалерима. Оно што ме радује јесте то што смо задржали већину играча који су са Козаром освојили треће мјесто - истакао је Жерић.

Према његовим ријечима амбиције Козаре у новој сезони су прије свега стабилност на свим нивоима, а што се тиче пласмана у првенству циљ је горњи дио табеле.

- Немамо императив да морамо јурити врх, што нам отвара прилику да поново пружимо шансу млађим играчима који се полако намећу. Козара је одувијек била позната по талентованим фудбалерима и желимо да задржимо тај имиџ. Свакако, дуготрајан је то процес и требаће нам доста времена и стрпљења јер ништа не иде преко ноћи - тврди Жерић.

Што се тиче припрема свих шест седмица рада екипа ће провести у Градишци и одиграти шест контролних утакмица.

- Оно што је добро јесте да се приводе крају радови на нашем помоћном терену са вјештачком травом, што ће побољшати квалитет тренинга, посебно са млађим селекцијама. Искрено, радујемо се почетку првенства које ће бити много интересантније него претходна, јер ћемо за ривале имати доста бивших премијерлигаша - додао је стратег Козаре.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана