Да ли судије намјерно гријеше на нашу штету?

Агенције
Да ли судије намјерно гријеше на нашу штету?

БИЈЕЉИНА - Фудбалски клуб Звијезда 09 упутио је, на адресу Комитета за суђење и судије ФС БиХ, отворено писмо у којем наводе неке од најдрастичнијих примјера погрешних судијских одлука на њихову штету.

- Дубоко уважавајући напоре ФС БиХ да направе позитиван помак ипак морамо истаћи неколико мечева у којима је наш клуб драстично оштећен. Најдрастичнији примјер је утакмице 12. кола против Тузла ситија, када смо оштећени на најгрубљи начин, јер голману домаћег тима није показан црвени картон у четвртом минуту. Судија Матео Муса усмјерио је ток утакмице, а Звијезда 09 је на најгрубљи начин оштећена - тврди се у допису Звијезде 09.

У наставку се челници премијерлигаша из етно-села Станишићи питају да ли су те грешке заиста случајне или намјерне.

- Љубазно вас молимо да судијска организација искористи свој утицај и да покрене истрагу о томе да ли Матео Муса, али и остале судије, праве намјерне грешке на штету Звијезде 09? Да ли је нормално да неки арбитри нашим играчима у току утакмице кажу да не треба да се боре када су већ испали из лиге и да је то одлучено “на врху”. Питамо се одакле некоме право да унапријед одлучи о томе ко напушта такмичење, да кроји табелу, а питамо се и ко је тај “врх” - пише, између осталог, у саопштењу Звијезде 09.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана