Уз Mozzart до побједе на Мегдану

PR
Уз Mozzart до побједе на Мегдану

Кик- боксер Никола Дробњак: Како се ради о спорту који није много профитабилан, свако спонзорство много ми значи. Mozzart је бренд који мојој каријери даје на значају

Опрема са Mozzartовим обиљежјима за многе спортисте је била талична, а томе се нада и кик-боксер Никола Дробњак. Успјешни борац из Зворника открива да му помоћ ове компаније много значи на путу до нових успјеха и титула.

-Како се ради о спорту који није много профитабилан, свако спонзорство много ми значи. Посебно сам поносан на сарадњу са регионалним лидером у приређивању игара на срећу јер је Mozzart сам по себи бренд који мојој каријери даје на значају- каже Никола Дроњак, кик-боксер из Зворника.

Он додаје да ће новац, који је добио кроз спонзорство, бити утрошен на опрему за тренинге- рукавице, штитнике и бандажере који су му потребни за сезону која предстоји. А у предстојећој сезони очекују га борбе на Европском првенству у Москви и ревије професионалног кик-бокса, односно три „Мегдана".

Дробњак се нада да ће до титуле на „Мегдану" доћи управо у опреми коју му је, кроз спонзорство, обезбиједио Mozzart. Томе се надају и у овој компанији из које поручују да им је задовољство што подстичу спортисте на напредак и побједе.

-Осим у тимским, често подржавамо спортисте који се такмиче у индивидуалним спортовима. Свјесни смо да многи од њих често немају довољно добре услове за бављење својим спортом, па се трудимо да им помогнемо да превазиђу те препреке и остваре своје снове- каже Селма Салкановић, руководилац Дирекције корпоративних комуникација компаније Mozzart.

Из Mozzartа додају да је циљ подршке спортистима унапређење стања у домаћем спорту, али и подстицање младих да почну да тренирају, такмиче се и освајају титуле. Управо ка том циљу тежи и Никола Дробњак који, као специјални педагог-дефектолог, ради са дјецом.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана