Лозница домаћин 64. боксерске "Златне рукавице"

Tанјуг
Foto: Илустрација

ЛОЗНИЦА - Један од најпрестижнијих боксерских турнира "Златна рукавица", 64. по реду, одржаће се ове године од 13. до 19. децембра у Лозници.

Како је саопштено из Боксерског савеза Србије, под сводовима легендарне хале Лагатор бориће се преко 100 боксера из великог броја земаља, почевши од комшија из Бугарске, Босне и Херцеговине, Хрватске, Северне Македоније, до Кубе, Литваније, Молдавије, Казахстана, Русије…

Такмичење у Лозници биће одржано под строгим мјерама заштите, уз стриктно придржавање епидемиолошких мјера прописаних од Кризног штаба Владе Србије, а сви учесници биће тестирани.

Трофеј брани Вахид Абасов, а један од фаворита ове године биће Семиз Аличић.

"Биће ово најлепши завршетак 2021. године за све нас који смо кроз ову сезону ишли пуним темпом, радили константно, јако, силовито и борили се на више фронтова, на разним такмичењима, од којих нам је свакако најважније било Светско првенство у Београду. Следи важно такмицење, прелеп турнир огромне традиције, у Лозници, у граду клуба за који боксујем у домаћој и региналној лиги, где оцекујем и желим шампионски резултат", поручио је Аличић.

Финале је на програму 19. децембра од 18 сати.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана