Рад од куће превазиђен, рад из хотела све популарнији

Срна
Рад од куће превазиђен, рад из хотела све популарнији

ЗАГРЕБ - Рад од куће полако постаје превазиђен, дошао је ред на рад из хотела, а ова опција ће се допасти свима који могу да раде на даљину и имају пара и воле промјене.

У свијету је рад из хотела доживео бум, а новом тренду се прилагођава и Хрватска, будући да хотелијери нису најславније прошли ове сезоне, пише Пословни дневник.

Наводи у том контексту да је један хотел у Поречу увео опцију “Work from Hotel”, која важи у периоду од 1. новембра до 20. марта 2021, а подразумева 15 одсто попуста за смештај ако се у хотелу остаје бар три ноћи.

Као предности рада у хотелу у тексту се наводи топлије поднебље, утисак продуженог годишњег одмора с канцеларијом која гледа на обалу, брз интернет, пространи дневни боравак, апарат за кафу, могућнот доласка послуге у собу...

Исту понуду је пласирао и један хотел из Ријеке под називом “кућни офис у хотелу” (home office in a hotel). Они корисницима нуде пакете за коришћење хотелских соба као канцеларије током радног дана, уз Њи-Фи конекцију, доручак добродошлице у соби, коришћење теретане и бесплатно коришћење конференцијке сале два сата дневно.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана