Oво је најскупљи медени мjесец на свијету

Daily Mail
Oво је најскупљи медени мjесец на свијету

За многе младенце, медени мјесец је изговор да брачни живот започну у луксузном стилу, па за такво путовање не жале новац.

Међутим, једна туристичка агенција из Велике Британије, понудила им је аранжман који мало који пар себи може да приушти.

Ултралуксузно путовање кошта право богатство – 192.600 евра – а води младенце у најљепше дијелове Јужне и Источне Африке.

Због папрене цијене, аранжман је проглашен "најскупљим меденим мјесецом на свијету" који уз доплату од 13.700 евра по дану нуди новопеченом брачном пару и вожњу хеликоптером над Кејптауном и Стоном планином.

У аранжман је укључен и боравак у пентхаусу ексклузивног хотела В&А Waterfront и испијање коктела на врху Стоне планине.

Такође, пар може ићи на низ приватних сафари тура у неким од најљепших дијелова Африке, али и вожњу Танзанијом и боравак у луксузним камповима.

Млада и младожења могу уживати у локалним винима која стандардним туристима обично нису доступна, а до винарија у којима се производе вози их приватни џип са специјализованим водичем.

Друге екскурзије укључују посјету Масаи селу, али и праћење горила у Руанди.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана