Себији Изетбеговић слиједи отказ на Медицинском факултету?

СРНА
Себији Изетбеговић слиједи отказ на Медицинском факултету?

САРАЈЕВО - Медицински факултет у Сарајеву уручиће отказ директору Универзитетског центра Универзитета у Сарајеву Себији Изетбеговић након што од Сената добије одлуку о поништењу њеног избора у редовне професоре, сазнаје портал "Аваза".

Сенат Универзитета у Сарајеву одузео је 29. марта Себији Изетбеговић звање редовног професора на Медицинском факултету, а претходно јој је поништио и звање магистра на основу прикупљене документације провјере вјеродостојности исправа у вези са постдипломским студијама на овом универзитету и Медицинском факултету.

Себија Изетбеговић је крајем 2014. године са Медицинским факултетом склопила уговор о раду на неодређено са непуним радним временом за послове наставника у звању редовни професор на Катедри за гинекологију акушерство.

Након што јој је поништено звање магистра, Изетбеговићева је најавила да ће покренути кривичне пријаве за злоупотребу положаја и прекорачења овлаштења, за дискриминацију као и за изношење неистина у покушају њене дискредитације као редовног професора Универзиета у Сарајево.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана