Милић нови-стари директор Фонда ПИО

Д. О.
Милић нови-стари директор Фонда ПИО

Бањалука - Влада Републике Српске поново је именовала Младена Милића на функцију директора Фонда за пензијско и инвалидско осигурање РС.

Објављено је то у “Службеном гласнику РС”, гдје је наведено да ће Милић функцију првог човјека Фонда ПИО обављати и у идуће четири године.

Милићу је ово трећи мандат, а Влада Српске именовала га је на мјесто директора још 21. јула 2011. године, а потом и 27. августа 2015. године.

Милић каже да се са својим сарадницима труди и улаже максималне напоре како би све планове и циљеве постављене пред њих испунили у предвиђеним роковима.

- У претходна два мандата направили смо значајан искорак, не само у Фонду ПИО РС, него и у региону, када су у питању фондови за пензијско и инвалидско осигурање. Веома сам поносан на своје сараднике и резултате које смо остварили у претходном периоду - поручио је Милић.

Истакао је да му именовање по трећи пут, односно реизбор импонују и да ће се трудити да са најближим сарадницима, али и свим запосленима у Фонду ПИО у потпуности оправда указано повјерење.

Осим Милића, у трци за директора Фонда ПИО РС била су још два кандидата, и то један који је, како сазнајемо, запослен у Фонду, док је други радник Министарства управе и локалне самоуправе РС.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана