Мандић кандидат СПС-а за начелника Гацка, Скоко носилац листе

ГС
Мандић кандидат СПС-а за начелника Гацка, Скоко носилац листе

ГАЦКО - На изборној скупштини Општинског одбора Социјалистичке партије Српске у Гацку повјерење делегата да и убудуће води одбор добио је замјеник начелника Синиша Мандић, који ће бити и кандидат СПС-а за начелника општине Гацко.

Изборној скупштини Општинског одбора СПС Гацко присуствовао је и предсједник СПС-а Горан Селак са сарадницима. Селак је упутио честитке Мандићу и новим партијским функционерима.

“СПС-у је важан сваки дио наше Републике Српске. Посебно се ту истиче Херцеговина, коју неизмјерно поштујемо и која је много дала нашем народу. СПС има одличне људе који могу да воде Гацко. То смо и доказали у претходном периоду и вријеме је да наши људи направе додатни искорак. Честитам Синиши Мандићу на кандидатури за начелника”, рекао је Селак у Гацку.

Максим Скоко, потпредсједник СПС-а и народни посланик у НСРС, биће носилац листе СПС-а за Скупштину општине Гацко.

“Не постоји разлог да избјегавамо одговорност јер смо у протеклом периоду искрено и предано радили како за Гацко, тако и за све Херцеговце. Очекујем одличан резултат наше партије у Гацку и позивам све грађане да нам се придруже у нашој борби за развој и напредак Гацка и Републике Српске”, рекао је Скоко.

Синиша Мандић, магисар техничких наука, реизабран је за предсједника ОО СПС Гацко. Он тренутно обавља функцију замјеника начелника општине.

“Захвалност прије свега свима који су учествовали у изборном процесу, а наравно и предсједнику Горану Селаку и потпредсједнику Максиму Скоку. Ми окупљамо вриједне људе, домаћине који искрено вјерују у развој Гацка и Херцеговине. Сигуран сам да нас очекује велики успјех на наредним Локалним изборима”, поручује канодат за начелника Гацка Синиша Мандић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана