Игор Радојичић објавио листу кандидата за бањалучке одборнике: СНСД први открио адуте

Д. М.
Игор Радојичић објавио листу кандидата за бањалучке одборнике: СНСД први открио адуте

БАЊАЛУКА - Градоначелник Бањалуке и шеф бањалучког одбора СНСД-а Игор Радојичић објавио је данас одборничку листу кандидата СНСД-а за Скупштину Бањалуке.

Радојичић је озваничио да је носилац листе његов актуелни замјеник Срђан Амиџић, који је по занимању доктор економских наука и професор Универзитета.

- Међу осталим, новим именима су докторица Невена Тодоровић која с успјехом, у времену епидемије води Дом здравља, најбољи спортиста Бањалуке, голман рукометаша Борца Бојан Љубишић, студент 6. године Медицинског факултета и један од најбољих студената Универзитета у БЛ Стефан Кременовић, један од најбољих пољопривредних произвођача, сјајна и вриједна Винка Савић, омиљени породични љекар, тражен и у рату и у миру др Младен Шукало, свима познат и драг Гера - навео је Радојичић.

Он је даље навео да су на листи и угледни бањалучки љекари Снежана Кутлешић Стевић, Станислав Палија, Гордана Страживук, Рената Тамбурић, директор Фудбалског клуба Крупа Младен Илић, тренер фитнес студија Саша Кецман, Љиљана Свјетлановић из приватне школе страних језика и низ успјешних пословних људи и просвјетних радника.

- Успјешна комбинација наших садашњих одборника и активиста и нових лица. Сигурно најбољи избор за Бањалуку 2025 - истакао је Радојичић.

СНСД је прва партија у Бањалуци која је званично објавила своју одборничку листу, иако рок за предају кандидатских листа ЦИК-у БиХ истиче 18. августа. Радојичић је 28. јуна са још девет партија потписао споразум о међусобној сарадњи и добио подршку за поновну кандидатуру за градоначелника. Он је тада изјавио да је споразум потписан са циљем да развој града Бањалука буде настављен под називом „Окупљање за Бањалуку 2025 плус".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

Galerija
© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана