Додик: Република Српска треба да стекне имунитет од “душебрижника”

Срна
Додик: Република Српска треба да стекне имунитет од “душебрижника”

БИЈЕЉИНА - Српски члан и предсједавајући Предсједништва БиХ Милорад Додик рекао је Срни да Република Српска, упркос свим страдањима и патњама, треба да стекне имунитет од разних “душебрижника” који покушавају да је умире, па је онда до краја дотуку.

“Они који упорно ових дана по Републици Српској, а то су опозиционе партије и неки појединци, покушавају све да омаловаже и доведу у питање, апсолутно су дио једног глобалистичког приступа, предвођеног дијелом америчке политике и западноевропске политике предвођене Њемачком, која иде за тим да каже да овде ништа не ваља и само ваља оно што они мисле даје у реду”, рекао је Додик.

Он је оцијенио да је то веома опасно за Републику Српску, поготово да они преузму главну ријеч у Српској.

Додик је нагласио да је Република Српска данас стабилна, да су њене институције стабилне по свим мјерилима по којима се мјери стабилност једне земље и државе.

Он је истакао да Република Српска пролази сваки од тих мјерила, од економских, политичких, па и социјалних.

“Наравно, имамо проблем са демографиојом, имамо проблем са неким другим стварима као што је појачана потреба за привредном активношћу и инвестицијама али то не зависи само од нас, него од многих регионалних па и глобалних фактора које треба узети у обзир”, навео је Додик, који је и предсједник СНСД-а.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана