Додик поручио Вукановићу: Жао ми је што нисам Миле Радишић, да те разбијем

ГС
Додик поручио Вукановићу: Жао ми је што нисам Миле Радишић, да те разбијем

БАЊАЛУКА – Народна скупштина Републике Српске касно ноћас је усвојила Нацрт изборног закона Републике Српске, али расправа која се водила по овој тачки дневног реда била је и те како бурна.

Добар дио расправе био је све осим по тачки дневног реда, а једно од "скретања" са теме отворио је посланик у НСРС Небојша Вукановић када је предсједника Српске Милорада Додика питао какве су његове везе са фирмом Гранд Трејд и власником исте, Милом Радишићем.

"Миле Радишић је један озбиљан привредник, ви сте му намјестили. Ја да сам на његово мјесту ја бих те разбио, гдје бих те год нашао. Али нисам и то је твоја срећа. Ти си му намјестио, одлежао је три године затвора.. Шути, шути, немој да ми се убацујеш и обадаш овдје", поручио је Додик.

На то се укључио предсједник Народне скупштине Ненад Стевандић, који је опоменуо Вукановића да се даље не убацује.

"Три године овдје највише добацујеш и кад неко коначно теби нешто каже о твојим проблемима, онда би био непристојан", рекао је Стевандић Вукановићу.

Након тога, Додик је наставио.

"Треба ми дати орден какву будалу трпим читав дан. Идиота који се зове Вукановић, будалетину једну тешку. Ти си једна обична кретенчина. Мајка то није родила. Што ми упадаш у ријеч? Као ја сам нервозан, па да кажеш то касније. За тебе сам спреман све вријеме. Жао ми је што нисам Миле Радишић, да те разбијем", поручио је Додик, преносе Независне.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана