Dodik poručio Vukanoviću: Žao mi je što nisam Mile Radišić, da te razbijem

GS
Dodik poručio Vukanoviću: Žao mi je što nisam Mile Radišić, da te razbijem

BANjALUKA – Narodna skupština Republike Srpske kasno noćas je usvojila Nacrt izbornog zakona Republike Srpske, ali rasprava koja se vodila po ovoj tački dnevnog reda bila je i te kako burna.

Dobar dio rasprave bio je sve osim po tački dnevnog reda, a jedno od "skretanja" sa teme otvorio je poslanik u NSRS Nebojša Vukanović kada je predsjednika Srpske Milorada Dodika pitao kakve su njegove veze sa firmom Grand Trejd i vlasnikom iste, Milom Radišićem.

"Mile Radišić je jedan ozbiljan privrednik, vi ste mu namjestili. Ja da sam na njegovo mjestu ja bih te razbio, gdje bih te god našao. Ali nisam i to je tvoja sreća. Ti si mu namjestio, odležao je tri godine zatvora.. Šuti, šuti, nemoj da mi se ubacuješ i obadaš ovdje", poručio je Dodik.

Na to se uključio predsjednik Narodne skupštine Nenad Stevandić, koji je opomenuo Vukanovića da se dalje ne ubacuje.

"Tri godine ovdje najviše dobacuješ i kad neko konačno tebi nešto kaže o tvojim problemima, onda bi bio nepristojan", rekao je Stevandić Vukanoviću.

Nakon toga, Dodik je nastavio.

"Treba mi dati orden kakvu budalu trpim čitav dan. Idiota koji se zove Vukanović, budaletinu jednu tešku. Ti si jedna obična kretenčina. Majka to nije rodila. Što mi upadaš u riječ? Kao ja sam nervozan, pa da kažeš to kasnije. Za tebe sam spreman sve vrijeme. Žao mi je što nisam Mile Radišić, da te razbijem", poručio je Dodik, prenose Nezavisne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana