Завршни скуп СПС у Теслићу: Селак најавио побједу

ГС
Завршни скуп СПС у Теслићу: Селак најавио побједу

У препуној дворани "Радолинка" у Теслићу одржан је завршни скуп Социјалистичке партије Српске, а предсједник СПС Горан Селак најавио је побједу на изборима и захвалио је грађанима Републике Српске на великој подршци.

Селак је позвао све грађане Републике Српске да гласом за СПС изаберу привредни опоравак Српске и останак становништва. Скупу су присуствовали и кандидати са листе СПС Социјалиситичка партија Српске – Горан Селак, као и предсједник Савеза пензионера и потомака Драгутин Илић.

– Сви наши политички циљеви усмјерени су на останак младих и на демографску и привредну обнову. Имамо велику подршку, најбоље кандидате и побједничку атмосферу, како овдје у Теслићу, тако и у свим градовима Републике Српске. Видимо вечерас какву енергију и подршку имамо у Теслићу и то је само потврда да СПС у овој изборној јединици има сигуран мандат. Зато одмах могу да честитам нашем Драгутину Шкребићу и свима вама који сте као тим већ направили сјајне резултате. Наша политика је Српска изнад свега, имамо повјерење народа и имамо подршку из матице Србије да реализујемо наше политичке циљеве. Избори у недјељу ће бити потврда свега што смо радили и знам да СПС иде по још један историјски резултат – поручио је Селак.

Члановима и симпатизерима СПС и грађанима Теслића обратио се и носилац листе СПС за Народну Скупштину Републике Српске у ИЈ 5 и предсједниик СПС Теслић, Драгутин Шкребић.

 Развој привреде и подршка домаћим привредницима су политике за које се залаже СПС. Као успјешан човјек из привреде, знам да се резултати постижу радом, а не празним причама. Програм СПС и политике за развој привреде су конкретни задаци и циљеви које ћемо реализовати након 2. октобра – истакао је Шкребић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана