Стевандић: Нова политичка снага за брже рјешавање проблема

Срна
Стевандић: Нова политичка снага за брже рјешавање проблема

ЗВОРНИК - Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић сматра да су кандидати Градског одбора Уједињене Српске за Скупштину града Зворника нова политичка снага која има довољно енергије да брже рјешава проблеме грађана.

Стевандић је, након обраћања кандидатима са листе Уједињене Српске, рекао новинарима да у Зворнику има много посла који треба радити и одрадити, као што су изградња паркинг мјеста, бржа организација здравственог система који неће имати листе чекања, уређење индустријске зоне, као и друге активности који доносе бољитак грађанима овог подручја.

“Има доста послова које треба радити, а који изгледа чекају нову политичку снагу и визију Уједињене Српске”, рекао је Стевандић и додао да је дошло вријеме Уједињене Српске које није само у корист партије, него у интересу сваког грађанина Зворника.

Нагласивши да Уједињена Српска има огромну подршку на подручју града Зворника, Стевандић је истакао да је та партија и најбољи могући избор у овом граду.

Стевандић је уаказао и да Уједињена Српска овим окупљањем није прекршила епидемиолошке мјере које су на снази.

“Позвали смо мање од 50 људи. Сви су имали маске и користили средства за дезинфекцију, а грађанима, који шетају и застану на мјесту гдје одржавамо скуп, не можемо да забранимо задржавање”, рекао је Стевандић.

Кандидат Уједињене Српске за градоначелника Костадин Васић рекао је да Уједињена Српска има другачију визију развоја Зворника са рјешавањем одређених проблема као што је план развоја и ширења града.

“Уједињена Српска има екипу младих људи који желе граду да понуде нешто ново и конкретно у економском развоју и напредовању”, рекао је Васић.

Он је нагласио да ће Уједињена Српска на локалним изборима освојити најмање пет одборничких мандата у Скупштини града и бити незаобилазан фактор у одлучивању.

Носилац изборне листе Градског одбора Уједињене Српске Зворник Синиша Илић рекао је да су избори управо прилика да млади са листе Уједињене Српске добију повјерење грађана и да учествују у креирању и доношењу одлука у локалној Скупштини.

“Надамо се да ћемо имати клуб одборника у Скупштини града и да ће млади људи који добију повјерење са више енегије и политичке храбрости доносити одлуке у корист грађана и развоја Зворника”, рекао је Илић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана