Радмановић: Кадар и квалитетан програм гарантују нашу велику побједу

Срна
Foto: Архива

САРАЈЕВО- Носилац листе СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Небојша Радмановић оцијенио је да посјећеност на предизборним скуповима СНСД-а, расположење грађана и укупан амбијент у Републици Српској гарантују велику побједу те странке на изборима у недјељу, 2. октобра.

"СНСД се држао концепта који је зацртао много прије званичног почетка кампање и тај концепт смо у потпуности спровели", рекао је Радмановић Срни.

Он је истакао да је СНСД грађанима поднио извјештај о урађеном у претходним годинама и упознао их о плановима за наредни период, што је наишло на одличан одјек и велику подршку.

"Важно је што су грађани разумјели нашу политику која се огледа у очувању уставних позиција Републике Српске и истовремено сталним економским растом. СНСД је показао да је једина партија која има и кадар, и квалитетан програм и то је оно што гарантује нашу велику побједу на свим нивоима", навео је Радмановић.

Он је нагласио да је важно да иста структура буде на власти на свим нивоима.

Према његовим ријечима, циљеви СНСД-а су јасни - побједа Милорада Додика и Жељке Цвијановић на изборима за предсједника Српске и српског члана Предсједништва, затим јака екипа у Представничком дому која ће и у наредним годинама бранити Српску од напада којих ће сигурно бити, те комотна већина у Народној скупштини Српске са коалиционим партнерима која ће обезбиједити да и наредна влада ради у стабилним околностима.

"На крају кампање могу да кажем да ће ови циљеви бити остварени", закључио је Радмановић. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана