Полицајац спасио живот младићу на бирачком мјесту

Срна
Полицајац спасио живот младићу на бирачком мјесту

ОСМАЦИ - Полицајац Предраг Петровић спасио је живот Д.Р. (25), младићу из овог мјеста којем је позлило на бирачком мјесту Ракино Брдо, општина Осмаци, рекао је данас Срни командир Полицијске станице Осмаци Миљан Бобар.

Бобар је рекао да је младићу позлило на бирачком мјесту, гдје је дошао да гласа, а да су сви који су се ту налазили почели да се удаљавају, вјероватно из страха, али је Петровић, који је био на дужности, исказао присебност и младићу извадио из усне дупље језик којим се гушио.

-Брзом и храбром реакцијом полицајца Петровића младићу је спасен живот јер се радило о секундама - рекао је Бобар и додао да је породица младића одвела кући, а потом у зворничку Болницу.

Очевидац овог догађаја и мјештанин Драган Ребић рекао је Срни да је младићу нагло позлило, да се почео давити и да би вјероватно подлегао да у том моменту није било присебности и правовремене реакције полицајца.

-Радило се о секундама. Сви су се разбјежали, али је полицајац извукао језик младићу из усне дупље и довео га до свијести . рекао је Ребић и додао да је полицајац задобио повреде по руци приликом спасавања младића од сигурне смрти усљед грчења виличних мишића.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана