Нешић: Вјерујемо у успјех својих кандидата

Срна
Foto: Срна

ПРИЈЕДОР- Кандидат ДНС-а за српског члана Предсједништва БиХ Ненад Нешић изјавио је вечерас у Приједору да ова странка вјерује у успјех својих кандидата, како за инокосне функције, тако и за Народну скупштину и парламент БиХ.

"Вјерујемо да има будућности за Републику Српску. Током цијеле кампање смо говорили да ДНС има план који је националан и рационалан, а то је економска, енергетска стабилност, плата од 2.000 КМ, пензија од 1.000 КМ, станови за хиљаду младих брачних парова и уопште младих у наредне четири године", рекао је Нешић.

Он је истакао да ДНС жели јаку, стабилну Републику Српску без преноса надлежности институција Српске на ниво БиХ.

Кандидат за предсједника Републике Српске Радислав Јовичић истакао је да је ДНС водио културну кампању без увреде за било кога и да су понудили конкретна рјешења за опоравак.

"Можда смо једини на политичкој сцени изашли са конкретним приједлозима за опоравак Републике Српске", сматра Јовичић.

Он је додао да ће се, уколико постане предсједник Републике Српске, залагати за опште, политичко јединство српских партија, те истакао да ДНС не тргује интересима Републике Српске.

Носилац листе ДНС-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Душко Ивић очекује два директна мандата за Народну скупштину Републике Српске.

Кандидат ДНС-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ Драган Савановић очекује да ће грађани изаћи на изборе и да ће се опредијелити за ДНС, јер је ова странка истакла квалитетне и искусне кадрове спремне за разговоре о свим питањима, осим урушавања и пренос надлежности Републике Српске на друге нивое.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана