Mилуновић: Убијеђен сам да ћемо остварити добар резултат

Срна
Mилуновић: Убијеђен сам да ћемо остварити добар резултат

ОСМАЦИ - Члан Извршног одбора Социјалистичке партије (СП) Душко Милуновић подржао је данас кандидате ове партије у општини Осмаци за предстојеће локалне изборе.

 “Убијеђен сам да ћемо остварити одличан резултат. Надамо се да ћемо препознати оне којима највише треба помоћи. Требамо бити солидарнији, што је и главна политика наше партије”, сматра Милуновић.

Часно је бити социјалиста, мишљења је Милуновић, и борити се за ту врсту социјалне правде која је толико потребна овом друштву, саопштено је из СП-а.

“Циљ нам је да на републичком нивоу имамо 56.000 гласова. Морамо сви као појединци дати свој максимални допринос најбољем резултату, како би наше политике, које су заиста јединствене, биле у потпуности реализоване. Максимално се трудите да освојите што више гласова, јер ћете на тај начин управо допринијети имлементацији наших политика”, истакао је Милуновић.

Носилац одборничке листе СП-а Осмаци Петар Радић рекао је да је њихов циљ да имају представника у локалном парламенту.

“Очекујемо да ћемо то и постићи. Даћемо све од себе да у томе и успијемо. Настојаћемо да добијемо онолико гласова колико је потребно за утицај на друштвене токове у нашој локалној заједници. Радимо на томе да на мјестима одлучивања буду прави, честити и вриједни људи који ће се срчано и искрено борити за општи интерес”, тврди Радић.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана