Милуновић: Листа младих, образованих, стручних и професионалних људи

Срна
Милуновић: Листа младих, образованих, стручних и професионалних људи

ПРИЈЕДОР - Носилац листе кандидата СП-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Душко Милуновић рекао је да су на овој листи образовани, млади, професионални и стручни људи који ће сигурно бити будућност Српске и носилац њеног развоја.

“Из тог разлога позивам све наше суграђане да дају повјерење СП-у. Ово су били љевичарски крајеви од давнина и љевичарска идеја се поново враћа”, рекао је Милуновић новинарима у Приједору гдје је вечерас одржана предизборна трибина коалиције СП-НДП-СНП.

Предсједник СП-а Петар Ђокић најавио је да ће максималну пажњу посветити економском расту и развоју Републике Српске и сваког града понаособ.

“Чинимо то и овдје у Приједору подстичући на активности развојног карактера компаније жАрселор Миталж и планирамо да се након 30 година отвори рудник жЉубијаж, да се поново у производњу врати тај рудник и да тако ојачамо рударску производњу у Приједору. Чинимо напоре да ојачамо улогу РЖР жЉубијаж у саставу тог заједничког предузећа и на томе ћемо наставити да радимо”, рекао је Ђокић.

Носилац листе кандидата СП-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Давор Стрика рекао је да су кандидати СП-а на обје листе убједљиво најбољи, људи доказани у својим професијама, који знају како да се боре за опстанак и даљи развој Српске.

“Наша парола гласи жЗа бољу Српскуж зато што сматрамо да увијек може боље и да треба боље и ови људи овдје су убијеђени да Република Српска увијек треба да тежи напретку који ћемо и остварити”, поручио је Стрика.

Кандидат СП-а за Парламентарну скупштину БиХ из ове изборне јединице Гордана Ловрић рекла је да су у основи програма ове партије патриотизам, хуманост и пацифизам.

“Ја ћу тражити једнака права за сву дјецу у Српској, једнаке васпитно-образовне могућности, те подршку породицама”, поручила је Ловрићева.

Кандидат СП-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Игор Кнегињић рекао је да је у посљедње двије године подмлађен приједорски Градски одбор социјалиста.

“Још једном да нагласимо да дајемо подршку заједничким кандидатима Милораду Додику за предсједника Српске и Жељки Цвијановић за српског члана Предсједништва БиХ”, навео је Кнегињић, који је и предсједник Градског одбора СП Приједор.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана