Милан Радмиловић, кандидат СДС-а за начелника општине Гацко: Циљ да се људи овдје враћају

Дарко Момић
Милан Радмиловић, кандидат СДС-а за начелника општине Гацко: Циљ да се људи овдје враћају

Увјерен сам у убједљиву побједу СДС-а и сигуран сам да ћу и наредне четири године бити начелник свих грађана, али се надам да ће кампања бити коректна и достојанствена, јер свима нама ваља наставити живјети у Гацку и након избора, каже кандидат СДС-а за начелника Гацка Милан Радмиловић који се од 2000. године налази на тој функцији.

Он истиче да свакодневно обилази гатачка села и разговара са вриједним домаћинима и да се увјерио да СДС има највећу подршку као државотворна странка која је створила, одбранила и градила Српску заједно са народом.

- Народ јако добро разумије шта смо урадили - каже Радмиловић.

ГЛАС: Шта је окосница Ваше кампање?

РАДМИЛОВИЋ: СДС и ја лично смо увијек кампању фокусирали на разговоре са обичним људима, са домаћинима, да чујемо који су њихови проблеми и договоримо се како да их заједнички ријешимо.

ГЛАС: Зашто грађани да гласају за Вас, а не за некога другог?

РАДМИЛОВИЋ: Прије свега, имам велико искуство у раду у локалној самоуправи, док је мој противкандидат из СНСД-а потпуно неискусан. Друга ствар, док ћу ја са својим тимом заједнички радити, он ће извршавати наређења. Увијек сам слушао народ Гацка, док ће он морати да слуша оне који су разум одавно изгубили. Он је одбио било какву врсту сучељавања на локалном медију, јер нема аргумената које може да супротстави, као ни одговоре на кључна питања.

ГЛАС: Који су први потези које ћете повући ако добијете подршку бирача?

РАДМИЛОВИЋ: Привели смо крају кључне капиталне пројекте - изградњу новог водовода и спортске дворане који ће до љета бити завршени, исто као и кључни инфраструктурни пројекти у нашим селима и у граду. Ипак, приоритет мора бити отварање нових радних мјеста. У том погледу већ смо се договорили о инвестицијама са власником пословног система “Свислајон Таково” Родољубом Драшковићем који ће у наредних пет година у Херцеговини инвестирати 150 милиона евра. Врло брзо почеће инвестиција компаније “Бинго” у бившој фабрици декоративних тканина, гдје ће бити отворено стотину радних мјеста. Наш циљ је да се људи овдје враћају и стварају породице, што ће бити могуће, јер ћемо обезбиједити радна мјеста и финансијску подршку.

Ријеч

ГЛАС: Чиме гарантујете да ћете испунити обећања?

РАДМИЛОВИЋ: Ја сам озбиљан и одговаран човјек који вјерује да је људска ријеч најважнија и да се дата ријеч не смије погазити. Хоћу изнад свега да мој одлазак у пензију буде круна најбољих резултата, које ће Гацко оставити у сигурним рукама.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана