Грујичић: Циљ да омогућимо запошљавање свих незапослених у општини

Срна
Грујичић: Циљ да омогућимо запошљавање свих незапослених у општини

СРЕБРЕНИЦА - Заједнички кандидат српских странака за начелника општине Сребреница Младен Грујичић захвалио је грађанима на достојанственом и мирно проведеном изборном процесу и најавио да му је циљ да у предстојећем периоду буду реализовани планирани пројекти који ће омогућити запошљавање свих незапослених у овој локалној заједници.

Грујичић је изјавио Срни да је већ почела реализација више капиталних пројеката на подручју ове општине, као и припреме за отварање нових производних погона што ће омогућити отврање већег броја нових радних мјеста.

Он није прецизирао колика су средства планирана за реализацију тих пројеката, али је најавио отварање рудника камена дацита и још неких производних погона, асфалтирање локалних путева, изградњу дворане...

Грујичић је нагласио да, према подацима са терена, очекује убједљивију побједу него у новембру када је добио 1.200 гласова више од бошњачког кандидата Алије Табаковића.

“Очекујем да ће та побједа бити убједљивија за барем 100 гласова и да се више неће постављати питање регуларности, јер су супервизори Централне изборне комисије /ЦИК/ БиХ надгледали изборе и у току дана није било пријава о неким нерегуларностима”, рекао је Грујичић.

Он је додао да ће сачекати да се виде даље реакције, али друге варијанте нема и мораће се прихватити резултати данашњих избора јер другог избора нема.

Грујичић очекује да ће Бошњаци имати око шест одборника и они дају легитимитет формирању и раду Скупштине општине у чијем ће раду несметано учествовати.

Према његовим ријечима, данас је гласало око 200 Бошњака, а гласало би их знатно више да није било бојазни од осуде, пријетњи и неке врсте реваншизма од сународника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана