Додик: У Добој до сада уложено 800 милиона КМ, развојне активности настављене

Срна
Foto: Срна

ДОБОЈ - Лидер СНСД-а и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик поручио је вечерас у Добоју да је у овај град у претходном периоду уложено преко 800.000.000 КМ и да ће развојне активности бити настављене.

Додик је, уочи предизборне трибине СНСД-а у Добоју, рекао новинарима да је задовољан великим одзивом грађана, за који је истакао да представља приврженост заједничком раду.

"СНСД је велика побједа онолико колико је Добој велики град и у срцима је Добојлија. Тако је и наше осјећање овдје исто тако велико", рекао је Додик.

Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић рекла је да ова странка очекује велику побједу 2. октобра и да је спремна да настави да управља политичким и економским процесима у Републици Српској, штити уставну позицију Српске и изађе у сусрет потребама сваког човјека.

Кандидат СНСД-а за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Обрен Петровић поручио је да је ова странка спремна, јединствена и сложна.

"Обећали смо предсједнику Додику да ћемо бити и најбоља политичка партија и да ћемо остварити најбоље резултате и за посланике у Парламентарној скупштини БиХ и Народној скупштини Републике Српске, као и за председника Републике Српске и српског члана Предсједништва БиХ", рекао је Петровић.

Носилац листе СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици пет Александар Суботић поручио је да вечерашњи митинг у Добоју показује снагу СНСД-а и да је увјерен у изборну побједу, а што потврђује и присуство грађана.

Он је најавио да ће као посланик у Народној скупштини Републике Српске наставити активности на инфраструктурном развоју Добоја.

Вечерас су у Добоју представљени кандидати СНСД-а за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице пет и за Парламентарну скупштину БиХ из Изборне јединице два. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана