Ђокић у Трнову: Приоритет - економски развој

Срна
Ђокић у Трнову: Приоритет - економски развој

ТРНОВО - Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је данас у Трнову да је приоритет економски развој ове локалне заједнице, који ће омогућити веће приходе у локални буџет, те стабилнију и сигурнију социјалну политику и подршку становницима.

"Морамо учинити напоре да се и ова локална заједница економски брже развија", рекао је Ђокић новинарима, након представљања кандидата СП-а за одборнике у скупштини ове локалне заједнице.

Он је додао да је у општини Трново велика шанса у развоју туризма, јер је ова локална заједница повезана са Олимпијским центром "Јахорина" и постоји велика могућност даљег инвестирања у то подручје, што ће знатно повући одређене капацитете ка планини и од планине у само Трново.

"Потребно је унаприједити област дрвопрерађивачке индустрије и бити флексибилан колико је год могуће више да у укупној инвестиционој активности Српске и овакве општине имају третман локалних заједница које спадају у ред приоритета као изразито неразвијене и са малим бројем становника", истакао је Ђокић, додајући да је важан и енергетски развој у Трнову.

Он је нагласио да је листа кандидата Социјалистичке партије за одборнике у Скупштини општине Трново изузетно квалитетна, да је чине млади људи који су довољно политички искусни, зрели и максимално спремни да се посвете раду за развој ове локалне заједнице.

Носилац листе Социјалистичке партије за одборнике у Скупштини општине Трново Мирослав Бјелица рекао је да је одбор релативно млад, али да већ имају велику подршку грађана, те да очекују веома добар резултат на локалним изборима.

"Наш основни циљ јесте да створимо што боље услове за живот становника општине Трново. Надамо се да ћемо освојити три мандата у Скупштини општине Трново, а тиме ћемо добити шансу и да пошаљемо делегата у Скупштину града Источно Сарајево", истакао је Бјелица.

Представљању кандидата Социјалистичке партије за одборнике у скупштини општине Трново, између осталих, присуствовали су начелници општине Трново Драгомир Гаговић и Источног Новог Сарајева Љубиша Ћосић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана