Ђокић: Поносан сам на резултате које смо као партија остварили у институцијама Српске

Срна
Foto: Срна

КОЗАРСКА ДУБИЦА- Предсједник Социјалистичке партије /СП/ Петар Ђокић изјавио је вечерас да је поносан на резултате које су као партија остварили кроз институције Републике Српске у посљедње четири године.

"Социјалистичка партија је партија са идентитетом на овим просторима и не морамо много да говоримо о себи јер досљедно служимо грађанима Републике Српске и своме народу и настојимо да сваког дана то повјерење оправдамо резултатима које остварујемо у својим пословима", рекао је Ђокић новинарима у Козарској Дубици.

На трибини коалиције СП-НДП-СНП у Козарској Дубици, Ђокић је истакао да СП жели да настави да ради на развоју Републике Српске.

"То укључује прије свега њен економски раст, који ће осигурати више новца за остале друштвене потребе, плате, пензије и систем борачко-инвалидске заштите, образовања, културу, спорт, аграр и друге потребе", рекао је Ђокић.

Он је истакао да треба радити на подстицању домаћих и страних инвеститора.

"Наша политика је окренута људима и човјеку, окренута Републици Српској. Бринућемо о заштити њених интереса да би се обезбиједио миран и складан живот јер смо увјерени да то грађани желе", поручио је Ђокић.

Он је додао да масован скуп у Козарској Дубици говори о растућој подршци СП и увјерен је да ће имати историјски резултат на предстојећим изборима, уз подршку коју им даје СП Србије.

Носилац листе СП за Народну скупштину Републике Српске у Изборној јединици један Душко Милуновић рекао је да се у Поткозарју вечерас окупио велики број чланова и симпатизера ове партије.

"То је сасвим природно јер наша партија у средишту своје политичке платформе има човјека са свим његовим вриједностима и потребама и управо наша листа кандидата гарантује да ћемо ми оправдати повјерење грађана", рекао је Милуновић.

Он је истакао да су кандидати СП млади, одговорни и професионални људи високих моралних вриједности, те да су управо такви потребни Српској.

Кандидат СП за посланика у Народној скупштини Републике Српске у Изборној јединици један Бојана Деркућа Бевандић истакла је да СП ни у једном тренутку није водила популистичку кампању, а да је фокус био на политичком програму и његовим вриједностима, мјерљивим резултатима и представљању кандидата.

Кандидат за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ у Изборној јединици један Жељко Шормаз рекао је да је важно да СП има представника на нивоу парламента БиХ, те да очекује успјех.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана