Ђокић: Кључни приоритет општи напредак Српске

СРНА
Ђокић: Кључни приоритет општи напредак Српске

БАЊАЛУКА - Носилац листе СП за Народну скупштину из Изборне јединице шест Петар Ђокић рекао је на завршној трибини Коалиције СП-НДП-СНП у Бијељини да ће кључни приоритет за будуће дјеловање бити општи напредак, раст и развој Српске.

Ђокић је рекао да ће њихов изборни резултат бити изнад очекивања са почетка кампање и позвао грађане да масовно изађу на изборе и гласовима за ову коалицију, Милорада Додика за предсједника Републике и Жељку Цвијановић за члана Предсједништва, заштите Републику Српску и њен идентитет од свих насртаја и покушаја да је скрнаве.

"Нама нису потребни тутори, треба нам Отворени Балкан, јединство у Републици Српској и јединство Српске и Србије", рекао је Ђокић.

СП је у Републици Српској уочи избора подржала Социјалистичка партије Србије, а њен потпредсједник Ђорђе Миличевић је на завршном окупљању рекао да социјалисти имају посебну обавезу и одговорност да се заједно боре за опстанак и останак Републике Српске, у складу са Дејтонским споразумом.

"За нас је Република Српска пијемонт српства, поред Косова и Метохије, витални интерес, наш национални и државни интерес. Ми смо један народ и зато је јако важно да будемо јединствени у одбрани националног идентитета", рекао је Миличевић и позвао грађане Српске да на изборима подрже социјалисте, Додика и Цвијановићеву, као гаранте политичке стабилности и јединства. Носилац листе СП за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице два Недељко Јовић је у обраћању рекао да социјалисти у Бијељини очекују историјски изборни резултат заслужен одговорним и вриједним радом у претходном периоду. "

Очекујем да освојимо директан посланички мандат у Парламентарној скупштини БиХ гдје ћемо се залагати за интересе Републике Српске, за мир, сигурност, стабилност, за јачу и бољу Српску", поручио је Јовић

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана