Цвијановић: Очекујемо убједљиву побједу

Срна
Foto: Срна

ПРЊАВОР- Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је вечерас у Прњавору да очекује велику и убједљиву побједу СНСД-а на изборима који ће бити одржани у недјељу, 2. октобра.

Цвијановићева је уочи трибине у Прњавору рекла да су у овој локалној заједници, захваљујући доброј сарадњи републичких и локалних власти, урађени многобројни пројекти.

"Сигурна сам да грађани Прњавора то цијене и да ће тако бити и у наредном периоду. Очекујем да Прњавор покаже да је у бојама СНСД-а и на овим изборима, као што је био то случај претходних неколико изборних процеса", рекла је Цвијановићева.

Она је истакла и да је задовољна одзивом грађана на трибинама СНСД-а широм Републике Српске.

"Имамо много добре, позитивне енергије, послали смо мноштво добрих порука, показали да желимо заједно да радимо за јаку Републику Српску, да чувамо наше надлежности, институције, да повећамо плате и пензије, да излазимо у сусрет потребама наших грађана и изграђујемо Републику Српску", рекла је Цвијановићева.

Она је изразила увјерење да грађани разумију да у рукама СНСД-а лежи политичка сигурност која гарантује истовремено вођење економских процеса и очување и заштиту Републике Српске у тешким временима.

Кандидат СНСД-а за посланика у Народној скупштини Републике Српске из Изборне јединице два Дарко Томаш рекао је новинарима да је у најави још једна побједа СНСД-а.

"Побједа у Прњавору била је велика и извјесна и 2016. и 2018. и 2020, а биће и 2022. године као плод резултата рада, прије свега републичких власти предвођених Милорадом Додиком и Жељком Цвијановић, а потом и нас на локалном нивоу", рекао је Томаш.

Он је изразио очекивање да ће грађани вредновати тај рад и дати огромну подршку СНСД-у и тако дозволити да се настави континуитет развоја Републике Српске.

Вечерашњем централном скупу СНСД-а присуствовао је и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик, а представљени су кандидати за Народну скупштину Републике Српске из Изборне јединице два и кандидати за Представнички дом Парламентарне скупштине БиХ из Изборне јединице један.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана