Цвијановић: Очекујемо побједу као потврду за све што је урађено

Срна
Foto: Срна

ВИШЕГРАД- Кандидат СНСД-а за српског члана Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић изјавила је да су републичке институције у Вишеград уложиле огромна средства и да као потврду за све што је урађено очекује побједу СНСД-а.

"Активирали смо велике ресурсе да би становници могли да имају своје мјесто које је постало и туристичка понуда и једна од најљепших у цијелој нашој регији, али и све друге ствари које су биле неопходне за живот наших грађана", рекла је Цвијановићева новинарима у Вишеграду, гдје је одржана предизборна трибина СНСД-а.

Она је нагласила да Вишеград не треба да буде мјесто било какве свађе, већ мјесто развоја, окупљања, побједе, мјесто које се може понудити цијелом свијету.

"Овдје долазимо са срцем јер знамо какви су подухвати иза нас, али исто тако знам да у наредном периоду и овај град, као и многе друге наше локалне заједнице, очекује даљи развој", истакла је Цвијановићева.

Кандидат за народног посланика у Изборној јединици девет Дарко Андрић поручио је да је Вишеград за СНСД и да одлучно наставља са започетим пројектима, који су у претходном периоду дјелимично заустављени на локалном нивоу.

"Прије свега, морамо да одбранимо Републику Српску, да сачувамо све њене вриједности, надлежности, а онда ћемо развијати сваку локалну заједницу, па и Вишеград и регију и да грађани добију оно што заслужују", истакао је Андрић.

На јавној трибини СНСД у Вишеграду били су присутни и кандидат за предсједника Републике Српске Милорад Додик, кандидати за Представнички Дом Парламентарне скупштине БиХ и кандидати за посланике у Народној скупштини Српске у овој изборној јединици.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана